Lia’s Levenslied Testimonial. Door Antoinet Verborg

By 28 januari 2022Uncategorized

In 2021 schreef ik Lia’s Levenslied ‘Het is een mooie reis’
Hieronder de testimonial van Antoinet.

‘Mijn zus werd 65 en zou na het lopende schooljaar ook stoppen met werken. Dat is toch een mijlpaal!

Het is coronatijd. Dus geen feest met veel bezoekers.
Iets bedenken om er toch speciaal aandacht aan te geven.
Een cadeau? Een liedje?
Ineens schiet mij in de gedachten dat mijn zus, toen ze 50 werd en dat bij mij vierde, Maame Joses mee had genomen om het feest muzikaal te omlijsten. En… ik had gehoord van de mogelijkheid om haar een speciaal lied op maat te laten schrijven.

Contact gezocht. Zij zag het zeker zitten om een lied te maken.
Maar: de verjaardag was op 5 februari en het was al 31 januari!
Maame durfde de uitdaging gelukkig aan te gaan.
In een videogesprek leverde ik wat gegevens aan over het leven van mijn zus en Maame ging aan de slag!
Op 3 februari was het lied af. Er was nog een dag om te repeteren en dan zou Maame het bij Lia gaan zingen. Ik was met een neef aanwezig. We hebben een verbinding gemaakt met familie en goede bekenden en de uitvoering kon beginnen.

Wat volgde was een Levenslied waarin nagenoeg alle input was verwerkt. Het was een leuke melodie met een refrein dat je op het laatst bijna mee ging zingen. Ik was blij met dit persoonlijke cadeau, dat dankzij de inspanning van Maame op tijd klaar
was. De jarige was blij verrast. We hadden het goed geheim kunnen houden.

Voor ons was het fijn dat we een persoonlijk cadeau hadden op deze bijzondere verjaardag (65) in het jaar dat er nauwelijks iemand langs mocht komen. Door het snelle handelen heeft Maame me uit de brand geholpen. Zij verzamelde op een prettige manier de input via een gesprek en gaf aan waar zij wat mee kon of vroeg
verduidelijking als ze meer informatie nodig had.

Ik vind het een heel persoonlijk cadeau en zou het zeker aanbevelen.
Als er een feest met publiek is wordt het alleen maar leuker denk ik!
Ik zou zeggen: Ga het avontuur met Maame aan!’
A. Verborg – Oosterbeek

Ook een zakelijk of privé lijflied bestellen voor een grote mijlpaal?
Kom langs op Contact voor je offerte

jean@haasbroek.net
Maame

Author Maame

More posts by Maame

Leave a Reply