Ja, ik wil direct een zakelijk lijflied reserveren!

Je bent een zzp-er, ondernemer of mkb. Je hebt een hartsmissie. Een grote droom. Je wilt jouw publiek in vervoering brengen en het leven van je droomklant iets makkelijker maken. Je wilt je onderscheiden met iets unieks en onvergetelijks.

Dan heb ik iets voor je. Laten we ons samen richten op de mogelijkheden van jouw bedrijf. Laten we jouw bedrijfsmissie of grote droom vertalen naar een jingle of bedrijfslied op maat. Een muzikaal juweeltje waarmee je de wereld laat horen waar je voor staat en wat je te delen hebt. Laat je horen lieve grootdromer!

🥇Lijflied zakelijk voorbeelden

  • Je bent er klaar voor om de wereld te laten weten welke prachtige dienst je aanbiedt. Met een bedrijfslied komt je boodschap binnen en blijft het hangen!
  • Je hebt een topbaas die je samen met je collegas een groot kado wilt geven. Laat de muzieksmaak van je leidinggevende de stijl van het lijflied bepalen.
  • Je bedrijf bestaat 5 jaar en je wilt je klanten iets extra’s bieden dat inspireert en verbindt. Wist je dat een vrolijk bedrijfslied het gelukshormoon oxytocine doet stijgen?
  • Je bent zzp-er en maakt prachtige videos. Je denkt na over je eigen podcast. Maar je mist iets. Muziek is de taal van het gevoel en komt binnen. Het is tijd voor je eerste jingle!

Ja, ik wil direct een zakelijk lijflied reserveren!