Mom guilt? Overweldigd? No support?

Zie jezelf glashelder bij de zelfzorg specialist van de zwarte moeder

500+

klanten gespiegeld oa Zalando

16+

jaar als kick-ass single mom

100% 

garantie op helderheid

Wat wil je frustratie je vertellen?

Tijdens de eerste lock downs creëerde ik per ongeluk een online methode waarmee je leert luisteren naar je frustraties en verlangens.  Van microagressies en geldstress tot relatie crisis en burn-out: je hoeft het er niet meer alleen voor te staan.

Dus vraag jezelf af: wat is mijn grootste frustratie? Wat wil mijn frustratie me vertellen? Durf je om hulp te vragen als je er zelf niet uitkomt? Of betekent moederschap voor jou stilletjes struggelen? 

Liefdespiegelen herinnert je aan wie je bent. Liefde. Liefde verdient liefde. It's the gamechanger.

Are you ready? Deze mooie mammas gingen je voor.

Waarom spiegelen snel werkt

De methode is mega praktisch

Wat ik als personal stylist jarenlang deed voor duizenden vrouwen, bleek met een paar aanpassingen net zo effectief als 6 maanden therapie. Samen is het snelst, maar ook in je eentje kun je deze superpower van aandacht inzetten. Ik noem het liefdespiegelen. Omdat dat we liefde zijn. En omdat alles om ons heen slechts een spiegeling is van dit weten of dit vergeten. Het is mega praktisch. In het weten zit je helderheid, kracht, wijsheid en flow. It's a go. In de frustratie van het vergeten zit altijd een antwoord. Maybe it's a no. (lees hier verder)

Tenslotte

Als moeders hebben we de heilige taak om zelfliefde voor te leven. Want moeders dragen en baren de hele wereld. Dit is extra waar en uitdagend voor de (single) mom met meer dan 1 cultuur.

Culturele taboes, taalbarrières, misplaatste schuldgevoelens, discriminatie, financiële stress en schaamte zorgen ervoor dat burn-out en depressie stevig op de loer liggen. Des te belangrijker dat je de perfectie los durft te laten, eerlijk bent en mildheid omarmt.  

Dus zet elke dag je zelfliefde zuurstof masker  op, niet pas wanneer het vliegtuig neergaat. That's how we change the world. By loving ourselves. En mocht je het af en toe vergeten, dan hebben mijn dochter en ik iets voor je. Een sprookje voor jou en je kids. Mijn verhaal met mijn dochters illustraties. Het boekpakket heet Prinses Mamma. Inclusief lied en audio verhaal. Want dat verdien je. Xx

Klik hieronder voor Prinses Mamma!