Maame
02/16/2021
1 min
0

Hey. Luister nou!

02/16/2021
1 min
0
https://youtu.be/WcnqUJ6wP_I

Hey you!

Ik heb hier zo naar uitgekeken! Hierboven vind je de allereerste, brand spanking new aflevering van 'Luister nou!' Het gouden inspiratie moment om weer verliefd te worden op jezelf en de ander.

Ik bedacht dit na een gesprek met Caby, de buurman van mijn zusje. In misschien wel de gezelligste straat van Amsterdam. Ik vroeg hem tijdens een interview opdracht naar zijn frustraties binnen zijn liefdesrelatie. Hij gaf aan dat hij zichzelf regelmatig hoort zeggen tegen zijn geweldig leuke vrouw: 'Luister nou!' Met andere woorden, hoe gek je ook bent op elkaar, er valt altijd wat te winnen in de communicatie. Niets is zo frustrerend als het gevoel dat je niet wordt gehoord of gezien. Herkenbaar?

Enfin, er gingen een soort van kerkklokken luiden in mijn hoofd omdat ik als artiest en liedmaker altijd bezig ben met gehoord en gezien worden. Met mijn verhaal of dat van een ander. Maar in de liefde natuurlijk ook. En in de relatie met mijn dochter...en ga zo maar door. Ik ben er vrijwel altijd mee bezig. Ik dacht: wat nou als ik dit concept in een video format giet? Om wat licht, troost, herkenning en inspiratie te bieden? Door letterlijk en figuurlijk ruimte te maken voor herkenbare relatie en liefdes onderwerpen. En door een relatie expert bij je onder de aandacht te brengen met hun gouden tip. Met aandacht voor muziek als HET communicatie middel dat ontzettend je hart kan raken.

Zo sluit ik de aflevering af met mijn vertolking van het lievelingslied van onze gast. Deze keer is dat liefdesexpert Jennifer Schmidt. En deze inspirerende dame moet je horen. Jennifer begeleidt je als je vastloopt in het herstellen en versterken van de verbinding met jezelf. Ze leert je content te zijn met jezelf en één te zijn met je lichaam. Des te meer heb je daarna te delen met je partner en de mensen om je heen. Hoe gaaf is dat?

Ik zou zeggen: zet een bakkie thee of koffie, ga er lekker voor zitten en laat ons je 5 minuten meenemen in deze eerste aflevering. Bij succes volgen er meer dus laat aub van je horen :) Met vrolijke groet, Maame www.maamejoses.com

P.S. Heb je binnenkort een relatie mijlpaal of trouwjubileum maar nog geen kado? Neem een kijkje op www.maamejoses.com bij Lijflied voorbeelden. Alvast van harte gefeliciteerd!

Reacties