TEASER VBS WELKOMSTLIED
Maame
08 mei 2021 

TEASER VBS WELKOMSTLIED

https://youtu.be/agu27wJW4N8

Hier is ze dan: de teaser van het VBS lied! 🤗✨ De afgelopen maanden werkte ik - in de breedste zin van het woord want Bram en ik hadden er enorm veel plezier mee - aan het Video Business school welkomstlied.

Omdat ik zelf een jaar geleden aansloot bij VBS, was het best een big deal om door de oprichter en mijn business coach @zaraydagroenhart gevraagd te worden om het lied te schrijven. Z sprak een enthousiaste voicemail bij me in en het was een dikke, vette, no brainer van een 'JA' in mijn hart. Mijn dochter hoorde me gillen vanuit haar slaapkamer: 'OMG, dat is zo cool!!'

En dan slaat de twijfel toe. 'Ben ik wel de juiste persoon? Wat als ze het straks niks vindt? Er kijken best veel mensen mee..' etc.

3 redenen dat ik snel mijn angsten opzij zette en aan de slag ging met deze mooie opdracht.

1. Ik weet na 20 jaar muziek maken dat angst en twijfel er nou eenmaal bij horen. Zolang ik maar een JA voel in mijn hart, ligt er aan de andere kant altijd een parel op me te wachten. Feel the fear, check the ego, do it anyway.

2. Ik weet wie het vraagt. Ik laat me net als vele anderen al jaren inspireren door Zarayda en weet dat zij een grootdromende ondernemer is die op haar intuïtie en verstand vertrouwt. Super tof om de visie van iemand die ik bewonder te vertalen naar een Lijflied! Ze is een droomklant.

3. Het is tijd om te vertrouwen op mijn eigen intuïtie, talent en ervaring. Ik word er zo ontzettend blij van om lijfliedjes te schrijven en zingen. Het proces brengt mij altijd nieuwe inzichten en degene namens wie ik schrijf dichter bij de ontvanger(s) van het lied. Dit is wie ik ben, wat ik kan en hoe ik de wereld iets mooier maak. En laat dat nou precies zijn wat ik leer in Video Business school. 😊

Zarayda heeft een liefdevolle boodschap voor de ondernemers die ze begeleidt en inspireert. Een aantal kerngedachtes zijn: ✨Kom vanachter je business vandaan en laat jezelf zien ✨Kom opdagen PRECIES zoals je bent. Authentiek, imperfect en herkenbaar ✨Perfecte videos zijn saai en killing voor je business ✨Het verhaal kiest jou.

Geniet van de teaser en stuur me gerust een bericht als jij ook een Lijflied wilt bestellen. ✍🏾💋🎤 Maame

Over de schrijver
Maame
Reactie plaatsen