Vandaag zeg ik JA! Het Video Business School Welkomstlied
Maame
21 mei 2021 

Vandaag zeg ik JA! Het Video Business School Welkomstlied

https://youtu.be/xMUgMAo33KE
 • Goedemorgen lieve lefgozer! 💪🏾🌼

  Dit lied schreef ik namens Zarayda Groenhart voor haar ondernemers van Video Business school. Ik ben lid geworden aan het begin van de crisis. Het is mijn geheime wapen om gefocust te blijven op mooie mogelijkheden en krachtige keuzes als ondernemende moeder, singer-songwriter en stylist. Ik gebruik de songtitel aan het begin van de dag als een mantra.

  ⚠ Waarschuwing
  Als je jouw verlangens durft te bezingen kun je zomaar goodfeeling vibes, onverwachte gesprekken met je kinderen, dikke sjans, mooie samenwerkingen en droomklanten aantrekken. De mantra 'Vandaag zeg ik ja' is alleen voor jou als je daar klaar voor bent. Don't say I didn't warn ya 😏

  ✨ Vandaag zeg ik ja tegen mezelf
  ✨ Vandaag zeg ik ja tegen genieten van kleine dingen
  ✨Vandaag zeg ik ja tegen een sterk, gezond lijf
  ✨Vandaag zeg ik ja tegen een dag vol plezier
  ✨ Vandaag zeg ik ja tegen avontuur
  ✨ Vandaag zeg ik ja tegen mijn tiener dochter
  ✨Vandaag zeg ik ja tegen onverwachte inkomsten
  ✨ Vandaag zeg ik ja tegen liefde
  ✨Vandaag zeg ik ja tegen flirten met vreemden
  ✨Vandaag zeg ik ja tegen meer tijd met mijn gekke, geweldige familie
  (vul voor jezelf in waar je ja tegen zegt)

  Mooie dag mooi mens. En geniet van je weekend. Je verdient het! 🎧🎉🍾

  😘
  Maame

Over de schrijver
Maame
Reactie plaatsen