Lijflied is DE manier om een persoonlijke of zakelijke mijlpaal te vieren. Je bestelt een lijflied voor je liefste, als personal branding of om een zakelijke dienst tot leven te brengen. Daarna ontvang je binnen 10 tot 14 werkdagen bericht dat het lied af is. Van podcast jingle tot bedrijfslied en van trouwlied tot trouwjubileum lied.  Welke boodschap wil jij overbrengen?

Zo bestel je een lijflied!

Stap 1

Schrijf in een paar zinnen op voor wie het lied is en wat je wilt zeggen. Hieronder alvast een aantal lijflied voorbeelden voor inspiratie.

Stap 2

Stuur me een bericht met jouw gewenste boodschap en ik neem daarna contact met je op. 

Stap 3

Na jouw bericht en onze kennismaking ontvang je een betaallink en een op maat gemaakte vragenlijst. Vervolgens maken we jouw lied boodschap glashelder.

Stap 4

Binnen de afgesproken termijn ontvang je bericht dat het lied af is en volgt de videoclip of het (surprise) live optreden.

Ja, ik wil direct een lied bestellen!

Lijflied voorbeelden privé

  • Je wilt je liefste laten weten dat je nog steeds voor ze kiest, ook na al die jaren. Vertel het ze. Hoe? Met een persoonlijk lied!
  • Je hebt geen flauw idee hoe je je ouders laat weten wat ze voor je betekenen. Laat je familie verhaal vertalen naar een muzikaal nalatenschap.
  • Deze keer wil je je trouw jubileum groots maar toch intiem vieren. Start met jullie lied mp3 en sluit af met een live muziek optreden tijdens een feest met vrienden in 2021.
  • Je hebt een fantastische vriendengroep en wilt ze verrassen met onvergetelijk kado. Jullie hebben hetzelfde gevoel voor humor en dat hoor je terug in het lied voor je vrienden!

Lijflied voorbeelden zakelijk

  • Je bent er klaar voor om de wereld te laten weten welke prachtige dienst je aanbiedt. Met een bedrijfslied komt je boodschap binnen en blijft het hangen!
  • Je hebt een topbaas die je samen met je collegas een groot kado wilt geven. Laat de muzieksmaak van je leidinggevende de stijl van het lijflied bepalen.
  • Je bedrijf bestaat 5 jaar en je wilt je klanten iets extra’s bieden dat inspireert en verbindt. Wist je dat een vrolijk bedrijfslied het gelukshormoon oxytocine doet stijgen?
  • Je bent zzp-er en maakt prachtige videos. Je denkt na over je eigen podcast. Maar je mist iets. Muziek is de taal van het gevoel en komt binnen. Het is tijd voor je eerste jingle.
Ja, ik wil direct een lied bestellen!

Teasers & Testimonials