Teasers

Addy zei tegen Hugo op hun 10e trouwjubileum: Met jou won ik de loterij. Want ik deed geen Water bij de wijn.

Hanneke zei tegen haar Wim voor het te laat was: Blijf lachen als ik er niet meer ben. Als je lacht is het feest.

Zarayda zei in een wereldwijde crisis tegen haar Video Business School ondernemers: Het verhaal kiest jou. En als je Vandaag op komt dagen als je ware zelf, weet je nooit wie je raakt.

Hoe? Met een lied. Lijflied is DE manier om je volgende grote mijlpaal te vieren. Je bigi yari. Die doorbraak in je business. Juist nu het weer goed gaat in je relatie na die moeizame periode. Wanneer je iemand waar je dol op bent in het zonnetje wilt zetten. Wat vind je zo geweldig aan je partner, familielid, vriend, collega of werk familie dat je het van de daken wilt schreeuwen?

Je bestelt een lijflied voor een geliefde of een dierbare. Maar ook voor je team en klanten. Surprise! Om je jubileum te vieren en om je business op een speelse manier onder de aandacht te brengen. Van trouwlied tot trouwjubileum lied tot bedrijfslied.  Welke liefdevolle boodschap kan geen seconde meer kan wachten? Zullen we het samen gauw vertalen naar een tijdloos lied?

Zakelijk vanaf 2250. Privé vanaf 1097

Offerte Lijflied PriveOfferte Lijflied Zakelijk

Zo bestel je een lijflied!

Stap 1

Bedenk voor wie het lied is en wat je tegen diegene wilt zeggen. Hieronder vind je lijflied voorbeelden ter inspiratie.

Stap 2

Stuur me een bericht met jouw gewenste boodschap en ik neem contact met je op. 

Stap 3

Na onze telefonische kennismaking ontvang je betaalinstructies en een op maat gemaakte vragenlijst. Vervolgens maken we jouw lied boodschap glashelder!

Stap 4

Binnen de afgesproken termijn ontvang je bericht dat het lied af is en volgt de videoclip of het (surprise) live optreden.

Lijflied voorbeelden privé

  • Je wilt je liefste laten weten dat je nog steeds voor ze kiest, ook na al die jaren. Vertel het ze. Hoe? Met een persoonlijk lied!
  • Je hebt geen flauw idee hoe je je ouders laat weten wat ze voor je betekenen. Laat je familie verhaal vertalen naar een muzikaal nalatenschap.
  • Deze keer wil je je trouw jubileum groots maar toch intiem vieren. Start met jullie lied mp3 en sluit af met een live muziek optreden tijdens een feest met vrienden.
  • Je hebt een fantastische vriendengroep en wilt ze verrassen met onvergetelijk kado. Jullie hebben hetzelfde gevoel voor humor en dat hoor je terug in het lied voor je vrienden!
Ja, ik wil direct een persoonlijk lijflied bestellen!

Lijflied voorbeelden zakelijk

  • Je bent er klaar voor om de wereld te laten weten welke prachtige dienst je aanbiedt. Met een bedrijfslied komt je boodschap binnen en blijft het hangen!
  • Je hebt een topbaas die je samen met je collegas een groot kado wilt geven. Laat de muzieksmaak van je leidinggevende de stijl van het lijflied bepalen.
  • Je bedrijf bestaat 5 jaar en je wilt je klanten iets extra’s bieden dat inspireert en verbindt. Wist je dat een vrolijk bedrijfslied het gelukshormoon oxytocine doet stijgen?
  • Je bent zzp-er en maakt prachtige videos. Je denkt na over je eigen podcast. Maar je mist iets. Muziek is de taal van het gevoel en komt binnen. Het is tijd voor je eerste jingle.
Ja, ik wil direct een zakelijk lijflied bestellen!

Teasers & Testimonials

Je Lijflied ringtone