Lijflied is DE manier om een persoonlijke of zakelijke mijlpaal te vieren. Om iemand waar je dol op bent (of je hele community) in het zonnetje te zetten. Wat wil je van de daken schreeuwen?

Je bestelt een professioneel lijflied voor een geliefde, een dierbare, je klanten of om een zakelijke dienst tot leven te brengen. Van podcast jingle tot bedrijfslied en van trouwlied tot trouwjubileum lied.  Welke boodschap mag ik zingen namens jou?

Zakelijk vanaf 2250. Privé vanaf 1097

Ja, ik wil direct een zakelijk lijflied bestellen!Ja, ik wil direct een persoonlijk lijflied bestellen!

Zo bestel je een lijflied!

Stap 1

Bedenk voor wie het lied is en wat je tegen diegene wilt zeggen. Hieronder vind je lijflied voorbeelden ter inspiratie.

Stap 2

Stuur me een bericht met jouw gewenste boodschap en ik neem contact met je op. 

Stap 3

Na onze telefonische kennismaking ontvang je betaalinstructies en een op maat gemaakte vragenlijst. Vervolgens maken we jouw lied boodschap glashelder!

Stap 4

Binnen de afgesproken termijn ontvang je bericht dat het lied af is en volgt de videoclip of het (surprise) live optreden.

Lijflied voorbeelden privé

  • Je wilt je liefste laten weten dat je nog steeds voor ze kiest, ook na al die jaren. Vertel het ze. Hoe? Met een persoonlijk lied!
  • Je hebt geen flauw idee hoe je je ouders laat weten wat ze voor je betekenen. Laat je familie verhaal vertalen naar een muzikaal nalatenschap.
  • Deze keer wil je je trouw jubileum groots maar toch intiem vieren. Start met jullie lied mp3 en sluit af met een live muziek optreden tijdens een feest met vrienden.
  • Je hebt een fantastische vriendengroep en wilt ze verrassen met onvergetelijk kado. Jullie hebben hetzelfde gevoel voor humor en dat hoor je terug in het lied voor je vrienden!
Ja, ik wil direct een persoonlijk lijflied bestellen!

Lijflied voorbeelden zakelijk

  • Je bent er klaar voor om de wereld te laten weten welke prachtige dienst je aanbiedt. Met een bedrijfslied komt je boodschap binnen en blijft het hangen!
  • Je hebt een topbaas die je samen met je collegas een groot kado wilt geven. Laat de muzieksmaak van je leidinggevende de stijl van het lijflied bepalen.
  • Je bedrijf bestaat 5 jaar en je wilt je klanten iets extra’s bieden dat inspireert en verbindt. Wist je dat een vrolijk bedrijfslied het gelukshormoon oxytocine doet stijgen?
  • Je bent zzp-er en maakt prachtige videos. Je denkt na over je eigen podcast. Maar je mist iets. Muziek is de taal van het gevoel en komt binnen. Het is tijd voor je eerste jingle.
Ja, ik wil direct een zakelijk lijflied bestellen!

Teasers & Testimonials